Wil jij een snijplank laten graveren voor een huwelijk? Dat is een super goed idee, een gepersonaliseerde snijplank is een leuk en origineel idee. Je kunt bijvoorbeeld de namen met de datum laten graveren. Het is ook mogelijk een leuke afbeelding eraan toe te voegen. Heb je een leuk idee? Laat het ons weten, samen gaan we naar de mogelijkheden kijken.

Opties over snijplank graveren

Een snijplank graveren voor een huwelijk is voor ons geen probleem. Wij zullen niet zeggen dat alles mogelijk is maar, bijna alles is mogelijk. Wij maken gebruik van een CNC freesmachine, hiermee zijn de mogelijkheden oneindig. Wilt u liever een tapasplank, serveerplank, pizzaplank of andere plank? Ook dit is mogelijk, afhankelijk van het soort plank, kunnen er ook verschillende soorten hout gebruikt worden. Goed om te weten dat het hout afkomstig is van een leverancier die volledig FSC en PEFC gecertificeerd is.

Waarom je snijplank graveren door serverenophout.nl?

Uiteraard moet niks, maar het zou wel verstandig zijn. Wij maken nog ambachtelijk vakwerk en doen alles zelf. Het voordeel is dat uw wensen relatief gemakkelijk en snel uit te voeren zijn. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om samen met jou de tijd te nemen om tot het beste resultaat te komen. Alle klanten die je voor gegaan zijn omschrijven ons als vakkundig, hoge kwaliteit en secuur.

Voorbeeld snijplank graveren voor een huwelijk

Als wij het ontwerp af hebben ontvangt u van ons een voorbeeld vanuit de computer. Het programma maakt een mooie 3D view. Op deze manier kun je precies zien of hetgeen wat je in gedachten had goed tot zijn recht komt. Wanneer je nog twijfelt kunnen wij ook een voorbeeld maken op een goedkopere en duurzame houtsoort.