Het is elke keer weer een moeilijke opgave. Wat voor cadeau ga je geven aan een kind van één jaar oud. Speelgoed hebben ze vaak al in overvloed en grote kans dat dit snel op de zolder belandt.Of dat er na twee keer spelen niet meer naar omgekeken wordt. Dit is natuurlijk eeuwig zonde. Wat je wil is een cadeau waar langer naar omgekeken wordt, vaker gebruikt wordt en lang meegaat.

Geen speelgoed maar een gepersonaliseerd cadeau

Wat is er dan mis met teveel speelgoed? Er is niks mis mee, maar er is al zoveel. Wij zijn beide ook vader van twee kinderen en zijn hier ook allebei debet aan. Speelgoed in de woonkamer, speelgoed in de slaapkamer, speelgoed buiten en dan ook nog speelgoed op zolder in een te grote box.

Kleine tip: Wissel af en toe eens wat speelgoed van zolder met speelgoed van beneden. En laat ze vooral zelf bepalen wat naar zolder mag en weer mee terug naar beneden kan.

Maar omdat bijna iedereen al zoveel speelgoed heeft is het ook wel eens leuk om met wat anders aan te komen. Gepersonaliseerde cadeaus doen het altijd goed, bij zowel de ouders als bij de kleine kinderen.

Houten broodplank met naam en geboortedatum
Houten broodplank met gegraveerde voetbal en naam
Houten ontbijtborden met graveerwerk

Houten broodplank

Als dreumes van 1 jaar oud speel je vooral met alles, maar zo min mogelijk met speelgoed. Het inpakpapier is leuker dan het cadeau, de afstandsbediening is favoriet en alles wat op tafel staat is niet meer veilig.

In dat eerste jaar gebeurt er heel veel, je ziet je kinderen groeien, ontwikkelen en steeds meer eten, eten ennn… eten. Het begint eerst met kleine groentehapjes, dan de eerste ervaring met fruit en voordat je het weet eten ze meer boterhammen aan het ontbijt dan jij zelf.

Laten wij nou heel blij zijn met die boterhammen. Wij maken namelijk broodplanken met tekst en afbeelding, leuk om te geven, om te krijgen of te kopen 😉 Bekijk ons assortiment van houten broodplanken eens! Een leuk cadeau voor iemand van 1 jaar en geen speelgoed.