Een houten borrelplank met logo kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Voor de horeca om op te serveren, als relatiegeschenk of als kerstcadeau. Maar het is ook leuk om cadeau te doen aan een ondernemer. Bij ons geen van heinde en verre standaard borrelplanken, je geeft je wensen door en wij maken het vervolgens helemaal zelf. Let op, wij laseren niet maar graveren echt!

Verschillende mogelijkheden

Bijna alles is mogelijk. Bijna, omdat het technisch wel haalbaar moet zijn. Wanneer dat het geval is dan gaan we met jouw wensen aan de slag. De meest voorkomende houtsoorten voor borrelplanken zijn bij ons vaak:

  • Beuken hout
  • Europees essen
  • Notenhout

Maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk, wanneer onze leverancier het niet voorradig heeft dan kijken we graag een deur verder voor je.

Ook qua vormen en graveerwerk kunnen we veel maken. Wij maken gebruik van een CNC freesmachine. Hiermee tekenen we eerst in een computerprogramma de plank, vervolgens zetten we deze om in coördinaten en op die manier weet de freesmachine precies wat die moet doen. Wellicht niet hele interessante informatie, maar hierdoor kun jij je alles wensen en kunnen wij het maken!

Voorbeelden van borrelplanken met logo

Houten borrelplank met logo voor de horeca

Als horeca ondernemen wil je natuurlijk goede sier maken om het lekkere eten te serveren op mooie borrelplanken. Een borrelplank laten maken met logo zorgt voor een mooie uitstraling en het nogmaals zien van je logo.


Tip: Het is ook leuk om een leuke borrelplank met tekst te maken. ‘’Heeft het gesmaakt?’’ of ‘’Als je dit kan lezen, zal het wel lekker wezen’’. Dit moet uiteraard bij je zaak passen maar er is veel leuks te bedenken. 

Super origineel en gaaf cadeau om te krijgen en te geven! Planken zijn van goede kwaliteit en erg netjes afgewerkt. Echt een aanrader!!

Krystle

Een super mooi bedrijf wat echt kwaliteit producten maakt. De service is ook top. Er is veel mogelijk in overleg. Ik ben heel blij met onze mooie serveerplank met naam. Ideaal cadeau ook!

Jaenine

Fijne service, prachtig product met aandacht gemaakt en kwam helemaal netjes aan in een beschermde verpakking! Super blij.

Julia

Afname van grote hoeveelheden

Ben je ondernemer en wil je graag grote hoeveelheden afnemen voor de verkoop in je kaaswinkel, delicatesse winkel of andere leuke zaak? Onze kosten zijn opgebouwd uit ontwerpen, maken van panelen om vervolgens de borrelplanken te maken en te graveren. Op het moment dat de hoeveelheden toenemen worden de handelingen goedkoper en ook zullen de ontwerpkosten maar 1 keer gerekend worden per ontwerp. Daarom speciale prijzen bij grotere afnames.

Borrelplank met logo als relatiegeschenk of als kerstpakket

Graag een origineel cadeau geven aan een relaties of een borrelplank toevoegen aan het kerstpakket? Dan is een borrelplank met logo en/of tekst het perfecte cadeau om te geven. Geef ons jouw wensen door en we bespreken samen de mogelijkheden.

Neem contact met ons op