Houten ontbijtborden

Houten ontbijtborden zijn erg populair. Het is leuk voor eigen gebruik, ontbijten van houten borden geeft net een andere sfeer. Maar het is ook een super leuk cadeau om weg te geven. Door de houten ontbijtborden te laten graveren, kun je het weggeven als origineel persoonlijk cadeau.

Toont alle 5 resultaten

+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 12,95 14,95
+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 9,95


Houten ontbijtborden als cadeau

Een origineel cadeau zoeken is altijd weer een uitdaging. Zeker in de consumptiemaatschappij waarin wij leven is het wel eens goed om een origineel en duurzaam cadeau te geven. Een broodplank met tekst is dan een origineel en persoonlijk cadeau om te geven. Je kunt kiezen uit een broodvorm of een rechthoekige vorm met handvat. Als je opzoek bent naar een wat robuuster ontbijtbord dan hebben we ook een ronde broodplank van eikenhout. Onze ontbijtborden worden veel cadeau gedaan als verjaardagscadeau, kraamcadeau, voor moeder- en vader dag en als bedankje.


Kwaliteit en maatwerk

Als onze producten zijn van hoge kwaliteit. Dit komt omdat wij al onze planken zelf maken, hierdoor houden wij controle op de kwaliteit. Geen massa import uit verre oorden maar ambachtelijk maatwerk uit Nederland. Om deze reden is het ook mogelijk om andere wensen door te geven. Ontbijtbord te klein, liever een andere afbeelding, tekst op een andere plek? Laat het ons weten en samen komen we tot de beste oplossing.


Een set houten ontbijtborden voor het hele gezin

Super leuk als cadeau maar ook voor thuis aan de eettafel. Een gevarieerde set van ontbijtborden voor het hele gezin. Gepersonaliseerde ontbijtplanken met naam en een afbeelding en stoere robuuste ronde broodplanken van eikenhout voor de ouders.