Wil jij graag een borrelplank laten graveren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij maken zelf onze borrelplanken en kunnen daarom aan al jouw wensen voldoen. Wil je graag een grote borrelplank, een ronde, een vierkante, sierletters of blokletters, gemaakt van beuken hout of toch liever een eiken houten plank? Geen probleem, wij kunnen maken wat jij wenst!

Van idee naar gewenste borrelplank

Hoe gaat het in zijn werk nadat je contact met ons opgenomen hebt? Laten we beginnen dat je makkelijk contact kan leggen met ons en dat we altijd snel proberen te reageren op alle verzoeken en vragen.


  1. Neem contact met ons op en geef je wensen door
  2. Wij proberen binnen 24 uur te reageren met waar nodig aanvullende vragen
  3. Je ontvangt een schets + een prijsindicatie
  4. Samen komen we tot een definitief ontwerp + definitieve prijs
  5. Wij gaan aan de slag en houden je op de hoogte

De verwachten levertijd is afhankelijk van meerdere dingen. Wanneer er gekozen wordt voor een borrelplank uit voorraad kunnen we binnen 3 dagen leveren. Op het moment dat we een nieuwe plank moeten maken of de gekozen houtsoort niet voorradig is dan duurt het uiteraard langer. We houden je altijd op de hoogte hiervan.

Wat andere over ons zeggen

5.0 uit 15 reviews op Google reviews.

Ontbijtplank met inscriptie besteld. Snelle service en ze denken goed met je mee wat de mogelijkheden zijn. Goede prijs en kwaliteitsverhouding.

Tineke

Een super mooi bedrijf wat echt kwaliteit producten maakt. De service is ook top. Er is veel mogelijk in overleg. Ik ben heel blij met onze mooie serveerplank met naam. Ideaal cadeau ook!

Jaenine

Zelf een tekst en afbeelding gekozen. Het is erg mooi geworden! Keurig afgewerkt, mooi materiaal.Op tijd geleverd, erg blij mee!

Aly

Borrelplank laten graveren

Wil je graag een borrelplank laten graveren maar nog geen idee hoe of wat? Neem dan gerust contact met ons op. We hebben al vele mensen blij mogen maken met speciale wensen. Een borrelplank met logo, een borrelplank met tekst of een borrelplank met naam. We hebben alle verzoeken gehad en met veel plezier mogen maken.

Borrelplank graveren bruiloft

Een borrelplank laten graveren is een fantastisch cadeau om te geven op een bruiloft. Je kunt de namen met datum laten graveren, het is ook mogelijk om de uitnodiging mee te sturen zodat elementen hiervan terug komen. Je kan een borrelplank cadeau doen aan het bruidspaar maar het bruidspaar kan ook een plank laten graveren. Niet om hapjes op te serveren maar om de ringen op te serveren. Ook deze opdracht is ons niet vreemd.

Neem contact met ons op